Tel: + 86 15116400852
EN
Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Rreth nesh > Rreth nesh

Rreth nesh

Rreth nesh

Changsha Friend Experimental Analysis Instrument Co., Ltd. është një prodhues profesionist që zhvillon, prodhon dhe shet instrumente të analizës së vajit. Produktet janë të përshtatshme për naftë, energji elektrike, kimike, kërkime shkencore, inspektim të cilësisë dhe kolegje dhe industri të tjera të ngjashme.

a-1


a-2

Që nga fillimi ynë, Friend i është përmbajtur "frymës artizanale" të qytetërimit industrial kinez dhe perëndimor, duke gdhendur vazhdimisht produktet tona, duke përmirësuar vazhdimisht zanatet tona, duke mbajtur krah për krah kërkesat e tregut dhe duke u përpjekur të krijojë modele të reja menaxhimi dhe produkte të reja për të kënaqur klientët.


Për konkurrencën afatgjatë të kompanisë, Friend ka qenë gjithmonë i përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e pavarur të produkteve të reja, për të rritur vlerën e shtuar të produkteve dhe për të rritur reputacionin e markës si garanci për vazhdimin e vitalitetit të kompanisë. Nëpërmjet platformës së qeverisë për të forcuar mekanizmin e trajnimit të personelit teknik, kompania ka prezantuar fuqishëm një grup talentesh gjithëpërfshirëse të industrisë, ka përshpejtuar përmirësimin kryesor të biznesit të kompanisë dhe përpiqet të bëhet sipërmarrjet më të orientuara drejt rritjes në industri.

Friend i është përmbajtur gjithmonë strategjisë së zhvillimit të aleancave të biznesit me klientët e saj, duke integruar në mënyrë aktive burimet e saj superiore, duke ndjekur cilësinë e shkëlqyer të produktit dhe duke kërkuar në mënyrë pragmatike qëndrime të reja për të ofruar shërbime profesionale të para-shitjes, shitjes dhe pas shitjes.

Miku do të përmbushë çdo angazhim ndaj klientëve të tij me një ritëm të vendosur!

a-3
a-4